12-13 decembrie 2020
Seminarul
Milionar – de la vis la realitate
Îl vreau și eu

Au mai rămas

până cresc preturile

Seminarul Milionar – de la vis la realitate

12-13 decembrie 2020

Îl vreau şi eu!

image

Trebuie să îl
ai, pentru că
seminarul este

O experienţă memorabilă

Aşa spun toţi seminariştii din decembrie: dincolo de informaţiile valoroase, au primit o mare doză de motivaţie să acţioneze spre atingerea visurilor.

Un mozaic de lecţii

Este un puzzle pe care îl formezi din subiecte cât se poate de diverse, atât din zona antreprenoriatului, cât şi din zona dezvoltării personale.

O sursă de inspiraţie

Înveţi din fiecare eşec sau victorie a celor care îşi împărtăşesc traseul profesional şi primeşti idei de afaceri şi investiţii.

A 2-a şansă

Trenul seminarului revine în gară, dacă l-ai ratat. O bună ocazie să afli la ce se referă cei care amintesc de el şi de Caietul Visurilor.

Cine spune că “mai târziu” e “prea târziu”?

Seminarul din 12-13 decembrie este unul de colecţie! De ce? Pentru că este un material educaţional care a depăşit aşteptările tuturor participanţilor! Şi nu o spunem noi, ci noii noştri prieteni:

  • “Cred că a fost una dintre cele mai bune investiţii pe care le-am făcut.”
  • “Aş îndrăzni să spun că este cel mai bun seminar din România.”
  • “Am primit mai mult decât ne aşteptam de la acest seminar.”

18 ore intensive (în loc de 12 ore anunţate iniţial) de dăruire şi implicare, transparenţă totală şi valoare oferite de cei 18 speakeri, în frunte cu Ştefan Mandachi, un timp dedicat educaţiei antreprenoriale (cu idei de afaceri, sugestii investiţii, sfaturi în vânzări, lidership etc.) şi dezvoltării personale (public speaking, dicţie, psihologie, descoperirea vocaţiei etc.) Ce zici, e de ignorat aşa ceva?

image

Seminarul “Milionar – de la vis la realitate”

12-13 decembrie 2020

Pune mâna pe el!

Indiferent care este motivul pentru care nu ai reuşit să fii în sala virtuală a seminarului din 12-13 decembrie, acum poţi să te pui la curent cu tot ce ţi-a scăpat şi să nu mai încerci să îţi aduni informaţiile din auzite. Până la urmă este vorba de informaţii cu efecte pozitive în portofel, nu poţi merge pe bănuieli. Nu?

01

ÎNVEŢI

Direct de la speakeri şi din experienţele lor.

02

TE DESCOPERI

Afli despre tine lucruri noi, cum ar fi vocaţia/pasiunea ta, despre relaţiile din viaţa privată, despre cine eşti în acest moment.

03

ACȚIONEZI

Capeţi motivaţie şi curaj să acţionezi diferit, foloseşti informaţiile primite pentru a-ţi atinge obiectivele.

Înregistrare seminar

  • 18 speakeri

  • 18 ore

  • Inspirație

  • Motivație

  • Vocație

  • Educație antreprenoriala

  • Dezvoltare personală

Doar

299€ 97€

PatronX