Până azi am avut grijă să știi toate de ce-urile pentru care să fii în sala virtuală de la forumul marca Patron-X, „Pasiune, acțiune și teancuri de dolari”, din 16, 17 și 18 aprilie. Și sunt din plin, din orice unghi le privim, personal sau profesional. Cunoști motivele pentru care îți va servi participarea la acest proces educațional de 3 zile și avantajele pe care le implică, pachetele disponibile și invitații care vor face experiența memorabilă, alături de Ștefan Mandachi. Bifăm tot cu DA, pentru că, și să-ți fi scăpat vreo postare sau vreun articol de blog, nu ești decât la un click distanță de a te pune la curent cu toate.

Un singur lucru ne-a mai rămas de lămurit: agenda evenimentului!

Stai, nu te speria, nu detaliem aici cele peste 24 de ore care se vor aduna în total, pentru că se face 16 aprilie până îți povestim întregul program. Însă a venit momentul să știi la ce să te aștepți, astfel încât să te feliciți pentru alegerea făcută. Doar te-ai înscris deja, nu?

 

Ziua 1 – peste 8 ore de pasiune

În prima zi a evenimentului, lucrurile se vor învârti în jurul PASIUNII. Pentru că ea este motorul care stă la baza oricărui demers pe care îl facem pentru a obține succesul dorit. Ea generează ACȚIUNEA, iar apoi, în urma acțiunii apar și BANII. Logic, nu? Dar, de la logică la realitate e cale lungă, altfel nu mai era nevoie de acest program educațional și motivațional.

De aceea, prima zi de la forumul marca Patron-X este gândită astfel încât să atingă constant subiectul visurilor, planurilor, pasiunii, al darurilor pe care fiecare dintre noi le avem. Astfel, vei putea porni în călătoria spre succesul personal pe un drum bine trasat. O dată ce definești ce îți place să faci, ce îți dorești să obții și, foarte important, ce te împiedică în prezent în atingerea scopurilor, lucrurile se vor debloca. Prof. Univ. Dr psiholog Matei Georgescu te va ajuta în acest sens, iar ca invitați vor fi sigur Ghiță Ignat, Camelia Șucu și Tiberiu Stoian. Vom ataca subiecte diverse, după cum urmează:

  • psihologia blocajului psihic;
  • forța de muncă și angajarea persoanelor stigmatizate;
  • importanța organizării ideilor de afaceri și prioritizarea lor;
  • femeia ca antreprenor de succes;
  • legătura dintre relațiile personale și starea profesională;
  • obținerea finanțărilor.

Contribuția lor va fi completată de cea a lui Ștefan Mandachi (care va fi „dăruitorul” de serviciu, zilnic). În plus, vei putea să ridici și alte teme la fileu, la sesiunea Q&A.

 

Ziua 2 – acțiune în mai mult de 8 ore

Așa cum îi spune și numele, ziua va fi energică și plină de mișcare mentală și emoțională. Ea este este construită în jurul atingerii visurilor pornite din… pasiune. Vei afla nu doar ce ai de făcut pentru a-ți împlini cele dorite, ci și despre cum se cheltuie inteligent banii, despre legătura dintre traumele din copilărie și cheltuielile nesăbuite care nu se pot numi „investiții”, despre psihologia învingătorului, ieșirea din postura de învins după un eșec răsunător, despre perisabilitatea succesului și despre investițiile imobiliare.

Da, vor fi multe surprize și intervențiile invitaților vor completa și condimenta întregul. Agenda îi include pe Simon Maurer, Avram Iancu, Gică Popescu, Dan Petrescu, Irinel Columbeanu, Ilie Năstase și pe geniul chirurgiei românești contemporane, prof. dr. Leon Dănăilă.

Vom avea și nelipsita sesiune Q&A, dar pe lângă ea, surprizele și momentele inedite se vor ține lanț. Cum? Păi am convenit că nu dăm chiar tot din casă, altfel nu le mai numim surprize. 😇

 

Ziua 3 – teancuri de dolari

Ultima zi va fi dedicată banilor, dar nu a celor căzuți din cer, ci obținuți prin muncă. Prin acțiuni clare și organizate. Prin asumarea puterii personale, folosind resursele deja descoperite și acumulate. Mai exact, este ziua dedicată managementului și gestiunii afacerii, indiferent în ce stadiu se află ea: de plan sau începută de ceva vreme.

Este ziua în care Ștefan Mandachi îl are în continuare alături pe prof. univ. dr. psiholog Matei Georgescu și ca invitați pe Ibrahim Gunbeyi, Chitic Cristi, Sergiu Biriș, Titus Steel și Călin Iepure. Putem să îți spunem că nu va lipsi: tema repercusiunilor managementului păgubos și greșelile care te pot duce lejer la faliment, subiectul discursului în public, al crypto-monedei, francizelor, a plăcerii în timpul muncii, precum și aspectul modului de atragere a investitorilor și a educației financiare a copiilor.

Vor face parte din program și momente inedite, provocări și intervenții care vor împlini până la capăt misiunea de a-ți oferi o experiență completă. Un proces de dezvăț (de convingeri limitative), de învățare și de o nouă raportare la tine și la antreprenoriat, la bani, împlinire și succes.

Astfel, se anunță un program complex și complet, cât să nu încapă într-o agendă deja începută. Cu alte cuvinte, recomandarea noastră ar fi să faci rost de o agendă grosuță, să poți nota fără milă cele discutate în cele peste 24 de ore care se vor aduna, pentru că vei reveni la ele ulterior. Nu de alta, dar drumul schimbărilor frumoase abia va începe!

 

În loc de încheiere, despre forumul marca Patron-X

Acestea fiind scrise, nu ne rămâne decât să-ți mai spunem că-ți faci un pustiu de bine dacă te înscrii. De vreme ce ai citit articolul până aici, înseamnă că te preocupă real viitorul tău și că îți dorești schimbările în bine pe toate planurile. Dar ai nevoie de un mic imbold. De agenda pentru forumul marca Patron-X.

Acum, noi nu vom trimite oameni să-ți bată la ușă să îți amintească că nu decizi o înscriere, ci o acțiune concretă în favoarea ta. Nu. Dar îți promitem că nu vei avea pace online până nu iei o decizie asumată, nu amânată!