Dacă ceva poate face cu adevărat diferența în viața cuiva, aceea este educația. Banal? Dacă privim în jur, această șansă este un lux! Iar tu te-ai bucurat de ea, de vreme ce citești aceste rânduri. (Sunt atâția oameni care nu știu să citească și nici internet nu au).

Însă, în piramida lui Maslow, lucrurile din vârf cer o atenție specială și un efort de voință. La împlinire, succes și prosperitate se ajunge, deci, prin alegere și cu deschiderea de șlefuire continuă. Nicio schimbare nu este o întâmplare, ci o consecință. Poți verifica acest lucru. A trebuit să fii undeva, să faci ceva, să știi ceva, să simți cumva, pentru a se petrece un anume lucru. Corect?

 

3 baghete educaționale pentru a se petrece MAGIA

Suntem de acord, atunci, că de educație și disciplină depinde situația în care te găsești și în care te vei găsi și mâine, dacă „azi”-ul nu conține voința de a crește. De aceea, vrem să-ți vorbim despre ceea ce Ștefan Mandachi a conceptualizat și sintetizat, pentru a-ți face urcușul spre vârful piramidei mai ușor: resurse educaționale Patron-X.

Este vorba de trei instrumente de lucru la tine și cu tine însuți/însăți, un program de dezvoltare personală și profesională, de auto-disciplină, pentru a parcurge un proces de auto-educare. Iar acestea sunt: Caietul Visurilor, Ciorna Milionarului și Cartea de înțelepciune.

De la micro (zi de zi), la macro (an de an), cele 3 produse te vor ajuta să parcurgi un proces de dezvoltare personala și profesională, gândit să te inspire și să te ghideze pas cu pas, de la zi la zi, către versiunea ta cea mai bună și către cele mai mărețe planuri. Fiecare element din acest pachet cu „rechizite” are rolul său specific și te provoacă în feluri diferite. Toate vor cere de la tine dedicare și implicare, muncă și perseverență.

Îți spunem acest lucru să fim siguri că știi că nu vei citi incantații, formule magice și nici pitici harnici nu ascund în pachet, să facă lucrurile în locul tău.

Caietul Visurilor

Ștefan Mandachi l-a conceptualizat, a sintetizat informațiile, experiența și rezultatele pe care le-a obținut în propria viață, pentru a crea un instrument puternic de dezvoltare personală și financiară. Poate cel mai puternic din România la această oră.

Nu a apărut din senin, a fost o urmare a numeroaselor cărți, cursuri, conferințe și produse similare testate și acumulate în biografia sa. Dar, a trecut prin propriul filtru totul și perfecționat informațiile prin experiența sa, să poată ajuta pe oricine își dorește să își atingă prosperitatea, succesul și împlinirea.

Pentru acest lucru, însă, trebuie mai întâi să ți le definești foarte clar. Să te descoperi, să afli care îți este vocația și în ce direcție să îți muți atenția și energia.

Caietul cuprinde un întreg drum pe care ești invitat să mergi ghidat, să te poți înțelege, descoperi și să poți defini ce îți dorești de la tine și de la viața ta. Practic, ajungi să visezi organizat și te monitorizezi, să te compari cu tine însuți/însăți și nu cu alții.

Iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

 

Ciorna milionarului. Caiet de strategie. Metoda Mandachi

Își depășește condiția de agendă nu doar pentru că are peste numărul de zile ale unui an, ci pentru că joacă rolul de antrenor personal la sala dezvoltării tale personale și profesionale. Implicit, financiare.

Este, așa cum îi spune – un caiet de strategie prin care lucrezi spre atingerea succesului și a obiectivelor setate. Un concept care te invită să parcurgi procesul și să nu renunți până nu reușești ce ți-ai propus în scris. Să te aștepți să primești recomandări de cărți și de filme, precum și un program de lucru cu tine însuți, fizic și mental, astfel încât să te educi și să îți educi voința să lucreze pentru tine și visurile tale.

Acest caiet este o ciornă a succesului pe care îl construiești activ, pas cu pas. El este un loc de creare a strategiei după care să lupți cu amânările și convingerile limitative, să poți birui asupra ta. Trebuie doar răbdare, asumare și perseverență, pentru că temele și provocările sunt zilnice și constante.

Nu va fi ușor, dar te asigurăm că va fi frumos și împlinitor!

 

Lecția de înțelepciune

Un cuvânt înțelept la momentul potrivit poate defini un traseu, poate influența o decizie, poate lucra în tine, în timp. În această carte de maxime, aforisme și reflecții celebre culese de Ștefan Mandachi din peste 100.000 de citate, găsești doza de înțelepciune și picătura de inspirație care să te ajute să crești.

Cuvintele din această culegere te vor motiva, te vor îmbogăți mental, iar apoi, concret. Sunt adunate în 168 de pagini și 43 de tematici, suficiente pentru a fi un rezervor de idei și răspunsuri. De aceea, nu întâmplător această lucrare face parte din pachetul educațional Patron-X.

Doar știi deja că tot ce ești se reflectă pe toate planurile! În plus, credem că nu este nevoie să îți reamintim că a citi înseamnă a te îmbogăți și a deveni.

 

Un cadou potrivit: noile resurse educaționale Patron-X

Ghiozdanul cu aceste noile resurse educaționale Patron-X este de nelipsit la #ȘcoalaDeLibertate. Fiecare dintre cele 3 produse își are propria menire și se completează reciproc pentru a mișca lucrurile în viața ta. Iar dacă dorești rezultate vizibile, este necesar să joci după reguli.

Este nevoie să îți dai voie să acționezi, să te predai ție, pentru că tot ce devii se va reflecta pe toate planurile din viața ta. Abia atunci vei putea spune că ai fost cinstit cu tine: dacă ți-ai folosit darurile, luxul alegerii și al accesului la educație și dacă ai pus umărul la evoluția ta.

Începe cu tine azi și fă-ți un cadou: viitorul, așa cum ți-l dorești!

 

P.S.: Dacă alegi să dăruiești acest pachet educațional unui tânăr la început de drum, s-ar putea să devii temelia pe care își va construi o viață împlinitoare. L-ai vedea crescând și ai ști că l-ai ajutat fără să fii intruziv și fără să intervii brutal în alegerile lui. Ce poate fi mai nobil de atât?