Te tot invităm de ceva vreme, cu cerul și cu pământul, la forumul educațional „Pasiune, acțiune și teancuri de dolari”, din 16, 17 și 18 aprilie, însă știm că binele nu se poate face cu de-a sila. Așa că, dacă nu ai apucat să faci niște liste de motive bune pentru care să pui degetul să faci click pe înscriere, le-am încropit noi. Și te așteptăm să le completezi apoi, după forumul Patron-X!

 

De ce este musai să iei parte la forumul Patron-X

Musai nu este nimic, niciodată. Este o chestiune de alegere asumată, care produce tipul de schimbare pozitivă pe care o vrei demult în viața ta. Altfel, dacă nu ai nimic de îmbunătățit la tine și faci deja mulți bani din ceea ce te pasionează, forumul nu este pentru tine. Ba chiar te rugăm să ne scrii, să te invităm la eveniment, să spui și altora cum ai făcut de ai atins succesul, prosperitatea și împlinirea. Fără glumă, chiar te rugăm.

În caz contrar, dacă e loc de mai bine în viața ta, trebuie să știi că participarea la forumul Patron-X vine la pachet cu:

   • Un program intensiv de învățare și dezvățare

Timp de 3 zile, a câte minim 8 ore pe zi, Ștefan Mandachi își va scoate pune sufletul și creierul la vedere. Scopul: să faciliteze o experiență de învăț/dezvăț. Învăț, prin invitații săi și prin ce va oferi el însuși, prin temele abordate, prin întregul program, și dezvăț de convingeri limitative, prejudecăți și bălăceală în zona de confort. Educația antreprenorială și financiară va fi la braț cu dezvoltarea personală.

   • Descoperirea și reinventarea ta

Va fi o experiență completă, pentru că totul este gândit spre a-ți găsi vocația și pasiunea, și a le pune la lucru pentru atingerea succesului și a prosperității. Antreprenoriatul este vedeta, dar fără dezvoltarea ta, el nu prea poate exista.

   • Dobândirea de informații și soft skills

Provocările, surprizele, situațiile inedite în care vei fi provocat să te implici vor avea o mare contribuție asupra a ceea ce numim „soft skills”.

   • Un after-effect de networking și potențiali parteneri de business

Cine se aseamănă, se adună! Și fac treabă bună, împreună. Comunitatea în care intri te va susține și te va ajuta să pui în aplicare tot ce înveți în cele 3 zile de seminarii. În plus, Ștefan Mandachi va deveni „zâna bună” de business, în caz că ai nevoie de el.

   • Oameni mari, care deja au reușit

Invitații lui Ștefan Mandachi au fost aleși, nu culeși. Poveștile lor, părerile legate de tot ce ține de zona de business, victoriile și eșecurile, sfaturile și recomandările sunt lecții de antreprenoriat sau de viață pe care le poți pune la temelia unui nou început în viața ta. Vor fi inspirație și motivație, în același timp. Iar pe toţi, chiar e greu să îi întâlneşti la cumpărături şi să îi abordezi. Aşa că i-am adunat la forum.

   • Produse gratuite sau cu discounturi

Pachetele forumului au fost asezonate cu produse care, fie sunt mult mai accesibile decât dacă sunt cumpărate separat, fie sunt cu totul gratuite. Să fie treaba bună până la capăt.

   • Economii substanțiale

Este un beneficiu al forumului, clar, dacă ne gândim la fiecare pachet în parte și la tot ce include fiecare dintre ele. Timp, bani, energie poți economisi stând confortabil într-un locușor în care ai liniște, să te poți focusa pe treabă. Iar investiția făcută este inestimabil de mult sub ceea ce include forumul și sub ceea vei obține în urma participării. Banii ți-i vei recupera rapid ulterior, prin ceea ce vei alege să faci.

forumul patron-x

 

Iar pentru că am pomenit de pachetele forumului, cu voia ta, ți le prezentăm și aici, pe scurt:

Silver – 87 €

Primești accesul total la toate cele 3 zile de seminarii, cu peste 24 de ore în total și înregistrarea lor. În plus, ai un discount de 10% la achiziționarea cărții „Lecția de înțelepciune”, cu maxime, reflecții și aforisme culese de Ștefan Mandachi.

Gold – 137 €

Prin acest pachet, ai beneficiile pachetului Silver la care adaugi: accesul gratuit la filmul documentar „30 de ani și 15 minute”, un audiobook al prof. dr. Psiholog Matei Georgescu și accesul la o meditație ghidată de el. De asemenea, primești 10% discount la achiziționarea produsului „Ciorna milionarului – Caiet de strategie. Metoda Mandachi”, un instrument esențial pentru crearea unui plan de afaceri funcțional.

Platinum – 187 €

Aici, pe lângă tot ce include pachetul Gold, primești: acces la sesiunea Q&A cu Ștefan Mandachi și prof. univ. dr. psiholog Matei Georgescu, audiobook-ul „Lupt pentru visurile mele” (20 minute) – de Ștefan Mandachi, „Making Off”-ul forumului, 10% discount la achiziționarea produsului „Caietul Visurilor” și 15% discount la masterclass-ul „Cum să faci o campanie virală”, susținut de Ștefan Mandachi (2 ore, programat în luna mai).

Dreams – 2500 €

În acest caz, lucrurile sunt cât se poate de aglomerate în avantaje. Concret, pe lângă tot ce include pachetul Platinum, la pachetul Dreams ai accesul gratuit la masterclass-ul „Cum să faci o campanie virală”, susținut de Ștefan Mandachi (2 ore, programat în luna mai). Plus: participarea gratuită la o conferință exclusivă în natură „Afaceri, bani și sacralitate” cu Ștefan Mandachi, la mănăstirea Sihăstria Putnei, 1 weekend la Mandachi Hotel&SPA (cu pensiune completă), meditație pe creasta Rarăului cu prof. univ. dr. psiholog Matei Georgescu (în luna mai) și drumeție în codrii seculari ai Bucovinei. Abonamentul gratuit de 6 luni la platforma de educație antreprenorială Patron-X este de ademenea inclus, precum și un frumos portret în creion și un album foto digital, realizat de un fotograf profesionist, pe durata întregii experiențe din inima Bucovinei.

Da, vei spune că idealul este prea scump, însă nu suntem siguri că valoarea acestui pachet poate fi estimată precis în bani. Dacă ne gândim că efectele vor fi vizibile pe termen lung, iar amintirile și experiențele vor fi neprețuite.

BENEFICIAZĂ DE PREȚURILE SPECIALE

 

Banii vorbesc despre relaţia ta cu tine

Toate ca toate, bune foarte și minunate, dar ne blocăm la capitolul PREȚURI. Nu chiar!

Acum, dacă tot am pus pe hârtie digitală beneficiile (pe care le putem cunoaște), pentru noi reiese, încă o dată, că nici cel mai scump pachet nu acoperă lista avantajelor. Pentru că o parte dintre ele sunt inestimabile, nelimitate și depind doar de tine.

De exemplu: cât să coste libertatea financiară pe care o vei obține? Dar ideile de afaceri sau informațiile care te vor scuti de pierderi de bani, timp și energie? Sau pe informațiile legate de investiții, afaceri online și resurse umane? Dar sprijinul de care te poți bucura ca femeie de afaceri, într-un mediu care are destul de multe provocări? Curajul, motivația, inspirația, sfaturile de business, de unde se cumpără și cât costă, de fapt?

Lăsând gluma la o parte, poate că la modul cel mai just, prețurile sunt doar o chestiune de raportare la bani. A ta, față de ei. Tu știi cel mai bine dacă îi transformi în pretext de amânare a evoluției personale, financiare și profesionale. Noi îți lăsăm lista beneficiilor deschisă și link-ul de înscriere la forum aici. Să fie primit, iar tu, binevenit/ă! 😉