Ce-o fi, nene, Pasiune, acţiune şi teancuri de dolari?

Șmaf! Woaaaw! Bum! Zdrang! Da, este greu de definit chiar și pentru noi, dar l-am numit forum educațional. Ce-i drept, experiența care va sparge toate barierele mentale și limitările de orice tip, inclusiv financiare, nu încape redactată oriunde. Și nici nu cuprinde întregul!

Iar pentru că „elefantul” se mănâncă bucată cu bucată, trebuie să știi că timp de 3 zile, a câte minim 8 ore LIVE (oficiale) pe zi (și mult mai multe în realitate), va trebui să-ți fii 100% dedicat.

De ce? Pentru că pe 16, 17 și 18 aprilie 2021 vei parcurge un proces intensiv de învățare și descoperire, diferit de orice tip de experiență care s-ar numi curs, conferință, workshop, seminar sau dezbatere.

Forumul educațional „Pasiune, acțiune și teancuri de dolari” le va îngloba pe toate!

De ce să iau parte?

Pentru că ai văzut deja că pretextele nu te-au ajutat până acum să atingi succesul și prosperitatea financiară dorite. Din acest motiv, recomandarea noastră e să te îmbraci frumos (de la brâu în sus, pentru că va fi online) și să participi la forum. Aici, vei intra în contact cu resursele pe care deja le ai și vei învăța să le pui în valoare pe cele noi, pentru a-ți atinge toate obiectivele.

Paradoxul este că, după cele 3 zile de seminar, procesul de dezvoltare personală și profesională nu se va încheia. Va deveni combustie zi de zi, pas cu pas. Și nu doar pentru tine, ci și pentru cei pe care îi vei inspira mai departe.
Acesta este și scopul acestui forum educațional: să fie o trambulină către o etapă nouă în viața ta și a celor de lângă tine!

Este pentru mine acest forum educațional?

Răspunsul ți-l dai singur, de data asta. Însă, indiferent ce faci în acest moment, dacă îți dă târcoale o idee de antreprenoriat, dacă ești deja antreprenor, dar știi că ai loc de perfecționare, atunci forumul „Pasiune, acțiune și teancuri de dolari” poate și va fi alegerea reinventării tale.

Ceva din program se poate?

Fiecare zi va avea câte o tematică clară, prin care ți se vor furniza toate informațiile și metodele concrete de care ai nevoie să îți descoperi vocația și darurile native. Să le folosești și să îți setezi obiective mărețe pe care apoi să le atingi – pe de o parte.

Pe de alta, dincolo de dezvoltarea personală, zona profesională va fi hrănită cu idei de afaceri, informații de educație financiară, management, marketing, resurse umane secrete legate de campaniile virale și afacerile online. De asemenea, se vor ivi soluții la unele dintre problemele actuale ale antreprenorului român, cum ar fi frica de parteneriate sau agresivitatea în afaceri, profitabilitatea afacerilor imobiliare sau statutul femeii de afaceri și provocările ei.

Să te aștepți, de asemenea, și la momente care te vor scoate din zona de confort și te vor așeza pe un platou de filmare, de exemplu. Sau la intervenții de spectacol, concursuri și alte surprize. Nu de alta, dar vrem să fim siguri că îți va fi mai ușor după ce cobori dintr-un carusel, decât după această experiență.

Așadar, pregătește-te pentru un program complex, divers și interactiv, dar mai ales provocator!

Cine vine?

Ștefan Mandachi, creierul și „bomba” de energie care a gândit tot evenimentul, va fi MC-ul și va avea grijă să iei maximum din această experiență și din tot ce știe. Nu va fi însă singur, ci va avea alături peste 15 invitați, aleși pe geană și pe sprânceană, profesioniști și experți în domeniile lor de activitate. Printre ei, se numără:

  • Leon Dănăilă, medic specialist neurochirurg;
  • Camelia Șucu, fondatorul Mobexpert;
  • Ilie Năstase, jucător profesionist de tenis;
  • Simon Maurer, fondator Maurer Imobiliare;
  • Ghiță Ignat, antreprenor;
  • Irinel Columbeanu, om de afaceri;
  • Titus Steel, scenograf și regizor de filme pentru adulți;
    mulți alții…

Dacă-i primăvară antreprenorială, răsar reducerile

Pentru că vrem ca lucrurile să rămână interesante, toate pachetele forumului „Pasiune, acțiune și teancuri de dolari” sunt bine atinse de REDUCERI. Să nu poți absenta nici în ruptul capului!

Silver, Gold, Platinum, Dreams: toate au prețurile „fracturate”, astfel încât să elimini, pe moment, impedimentul banilor. Dar și pe viitor, pentru că îi vei recupera rapid prin tot ce vei pune în practică după eveniment.

Până atunci, însă, te așteptăm cu drag să te înscrii și să ne scrii!

Rezervă-ți locul la forum!